IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
Whozin Email Feedback
foxmedia
post Feb 2 2008, 02:05 AM
Post #1

Senior
**

Group: Root Admin
From: Cluj N
Member No.: 3

Feedback (păreri, opinii, buguri sau probleme cu mailul etc.)

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
iulian.dronca
post Feb 3 2008, 09:11 AM
Post #2

New around Whozin
*

Group: Members
Member No.: 616

Câteva problemuţe găsite de mine:
1. Dacă deschid header-ul (de la view headers), nu găsesc nicio opţiune de închidere.
2. Nefuncţionalitatea butonului verifică.
3. Neexistenţa unei opţiuni următorul/precedentul.
4. Pe Firefox în comparaţie cu Explorer, merge greu funcţia de Compose. Se prea poate ca asta să fie doar caz particular.
S-ar putea să mai fie, dar acum nu mi le amintesc. O să mai revin dacă o să fie cazul.
În ce priveşte punctele pozitive, nu le enumăr, dar există.

+Quote Post
Dida
post Feb 3 2008, 05:24 PM
Post #3

Whozin beginner
**

Group: Administrators
From: Botoşani
Member No.: 121

Asta probabil pentru că mail-urile se deschid în folderul unde sunt, prin simplu click. Şi se închid la fel. Dar echipa va analiza sugestiile tale, mulţumim pentru feedback biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
iulian.dronca
post Feb 3 2008, 06:44 PM
Post #4

New around Whozin
*

Totuşi după activarea citirii emailului prin „vizualizare” pentru a te întoarce la următorul mesaj trebuie să dai din nou la mesaje primite şi să dăi click pe mesaj. Nu ştiu alţii cum procedează dar în cazul meu pe alte emailuri mi-e mai utilă funcţia next/previous pentru că practic fac un pas (click) în loc de doi.

+Quote Post
Nirvana
post Feb 3 2008, 07:10 PM
Post #5

New around Whozin
*

From: Cluj-Napoca
Member No.: 99

QUOTE(iulian.dronca @ Feb 3 2008, 03:11 AM) *
Câteva problemuţe găsite de mine:
1. Dacă deschid header-ul (de la view headers), nu găsesc nicio opţiune de închidere.
2. Nefuncţionalitatea butonului verifică.
4. Pe Firefox în comparaţie cu Explorer, merge greu funcţia de Compose. Se prea poate ca asta să fie doar caz particular.
S-ar putea să mai fie, dar acum nu mi le amintesc. O să mai revin dacă o să fie cazul.
În ce priveşte punctele pozitive, nu le enumăr, dar există.

1. Fereastra "View Headers" are (sau trebuie sa aiba) un buton de close in coltul dreapta sus. daca nu apare va rog sa ne dati detalii despre browserul d-voastra si despre locul de unde ati dat vie headers (din preview sau din full message)

2. Butonul verifica functioneaza doar ca aveti progres vizual doar in cazul in care aveti un folder deschis. Vom incerca sa schimbam comportamentul acestei functionalitati pentru ca sa nu apara nelamuriri in privinta ei smile.gif

3. Vom lua in considerare sugestia despre optiune next/previous si vom incerca sa o introducem in urmatorul update al clientului.

4. In momentul de fata se foloseste un editor experimental si temporar, cat de curand se va inlocui cu o varianta imbunatatita la care se lucreaza in momentul de fata.

Va multumim pentru interesul d-voastra fata de serviciile noastre!

----------------------------------
Scerbatiuc Ion
Echipa Tehnica Whozin.com

+Quote Post
iulian.dronca
post Feb 3 2008, 08:54 PM
Post #6

New around Whozin
*

1. Am constatat că această problemă (lipsa butonului de close) apare doar pe Internet Explorer 7. Pe Mozilla Firefox există într-adevăr această funcţie în dreapta sus. Locul unde am dat să mi se deschidă, e full message (vizualizare). Dacă nu greşesc, această opţiune apare doar atunci, nu şi la preview.

Şi eu vă mulţumesc pentru serviciile oferite şi vă doresc mult succes!

+Quote Post
iulian.dronca
post Feb 9 2008, 11:08 PM
Post #7

New around Whozin
*

Mai nou nu mai pot vizualiza emailurile primite din cauza unei erori care spune: Warning: file_put_contents [function.file_put_contents]: Only 0 of 6578 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhost/whozin.com/subdomains/mail/http/Packages/base/mailparser.class.php on line 652.
Ce trebuie făcut să le pot vedea?

+Quote Post
foxmedia
post Feb 9 2008, 11:44 PM
Post #8

Senior
**

From: Cluj N
Member No.: 3

QUOTE(iulian.dronca @ Feb 9 2008, 05:08 PM) *
Mai nou nu mai pot vizualiza emailurile primite din cauza unei erori care spune: Warning: file_put_contents [function.file_put_contents]: Only 0 of 6578 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhost/whozin.com/subdomains/mail/http/Packages/base/mailparser.class.php on line 652.
Ce trebuie făcut să le pot vedea?

In cel mai scurt timp posibil se va ocupa cineva din departamentul tehnic de aceasta eroare!
Puteti trimite si un print screen?

Multumim de sesizare!

--------------------

+Quote Post
Nirvana
post Feb 10 2008, 12:28 AM
Post #9

New around Whozin
*

From: Cluj-Napoca
Member No.: 99

QUOTE(foxmedia @ Feb 9 2008, 05:44 PM) *
In cel mai scurt timp posibil se va ocupa cineva din departamentul tehnic de aceasta eroare!
Puteti trimite si un print screen?

Multumim de sesizare!

Avem in momentul de fata o problema la nivel fizic, pe server. Am reusit sa fac o shmecherie(biggrin.gif) sa tina temporar...pana luni...ca acuma nu pot sa fac nimik
de acasa. Din pacate email-urile care au ajuns in momentul cand era problema nu mai pot fi vizualizate sad.gif. Ele exista dar nu au continut.
Ne cerem scuze pentru neplaceri.

--------------------
-------------------------------------------------------------
I do believe in monsters, I call them officers...

+Quote Post
iulian.dronca
post Feb 18 2008, 10:19 PM
Post #10

New around Whozin
*

Nu există posibilitatea de vizualizare a imaginilor în email aşa cum se pot vizualiza pe gmail sau yahoo?

+Quote Post
A.Faith
post Feb 20 2008, 06:45 PM
Post #11

Whozin beginner
**

Group: Moderator
From: Craiova
Member No.: 142

QUOTE(Nirvana @ Feb 3 2008, 03:10 PM) *
4. In momentul de fata se foloseste un editor experimental si temporar, cat de curand se va inlocui cu o varianta imbunatatita la care se lucreaza in momentul de fata.

ar fi interesant să se folosească TinyMCE, că tot e unul dintre cele mai bune editoare WYSIWYG javascript based şi AJAX Friendl
eu am maaari probleme din Mozilla Firefox (mandriva linux). Dan ştie problema.

--------------------
#####################################
There is no patch for human stupidity
#####################################

+Quote Post
catalinb
post Mar 2 2008, 06:46 AM
Post #12

New around Whozin
*

Member No.: 1,617

e vreo problema daca pun forwarding de pe alte mail-uri ex. yahoo si le citesc pe whozin ? s-ar putea imbunatati compatibilitatea cu Opera in viitorul apropiat ?

This post has been edited by catalinb: Mar 2 2008, 06:50 AM

+Quote Post
dannydan
post Mar 3 2008, 01:16 AM
Post #13

Whozin beginner
**

From: Romania
Member No.: 184

QUOTE(catalinb @ Mar 2 2008, 02:46 AM) *
e vreo problema daca pun forwarding de pe alte mail-uri ex. yahoo si le citesc pe whozin ? s-ar putea imbunatati compatibilitatea cu Opera in viitorul apropiat ?

1. Nu! Chiar incurajam folosirea intensiva a Whozin mail inclusiv prin forward.
2. Se lucreaza la compatibilitatea cu Opera, Safari etc.

--------------------
ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi!
Coduri de inserat:
<a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a>
sau
<a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a>

Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum!
Multumim pentru intelegere!
Filme, seriale tv

+Quote Post
3blacks
post Mar 3 2008, 09:39 PM
Post #14

New around Whozin
*

Member No.: 1,669

Buna ziua,
Inteleg ca nu se pot primi atasuri cu extensia .doc. Este adevarat? Imi cer scuze daca e scris pe undeva, am cautat, dar nu am gasit.
Am incercat azi, pentru verificare, sa-mi trimit pe adresa de whozin doua e-mailuri cu mai multe atasuri - .doc, .pdf si .jpg. Primele au fost eliminate inainte de a intra in inbox. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in acest sens.
Multumesc.

+Quote Post
dannydan
post Mar 4 2008, 02:08 PM
Post #15

Whozin beginner
**

From: Romania
Member No.: 184

QUOTE(3blacks @ Mar 3 2008, 05:39 PM) *
Buna ziua,
Inteleg ca nu se pot primi atasuri cu extensia .doc. Este adevarat? Imi cer scuze daca e scris pe undeva, am cautat, dar nu am gasit.
Am incercat azi, pentru verificare, sa-mi trimit pe adresa de whozin doua e-mailuri cu mai multe atasuri - .doc, .pdf si .jpg. Primele au fost eliminate inainte de a intra in inbox. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in acest sens.
Multumesc.

Si eu am incercat chiar acum. Am atasat jpg, tif, doc, xls si txt.
Toate s-au incarcat si le-am putut vedea fara probleme.

Totusi ... folositi http://mail.whozin.com/do/feedback pentru a raporta orice fel de probleme tehnice.

Spor sa aveti!

--------------------
ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi!
Coduri de inserat:
<a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a>
sau
<a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a>

Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum!
Multumim pentru intelegere!
Filme, seriale tv

+Quote Post