Lansare ... la apa |
|
|
![]() ![]() |
Lansare ... la apa |
Feb 2 2008, 01:51 AM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
Enjoy! -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 6 2008, 11:36 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
|
|
|
|
Mar 11 2008, 02:32 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 11-March 08 Member No.: 1,863 |
Salutare,
Am si eu 2 intrebari pentru voi ? : 1. Ce spatiu are o casuta de e-mail : nume@whozin.com 2. Casuta de e-mail se poate confgura pe Outlook, Mozilla Thunderbird Multumesc, Dacian dacian@whozin.com |
|
|
|
Mar 11 2008, 02:35 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 102 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
1. Nelimitat!
2. Nu! -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
Mar 16 2008, 12:02 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 11-March 08 Member No.: 1,863 |
Salutare,
Doresc sa stiu daca pana acum a fost cineva rasplatit pentru e-mail-urile citite. Intentionez sa imi schimb e-mailul personal cu unul de tip @whozin.com Multumesc, Dacian |
|
|
|
Mar 16 2008, 12:27 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 102 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Salutare, Doresc sa stiu daca pana acum a fost cineva rasplatit pentru e-mail-urile citite. Intentionez sa imi schimb e-mailul personal cu unul de tip @whozin.com Multumesc, Dacian Esti super simpatic! NU! Inca nu a fost nimeni "rasplatit" pentru ca existam doar de cateva luni. Oricum, "rasplata" vine ori din cei minim 100 de usd acumulati ori din produsele pe care le veti putea cumpara de pe Store.Whozin.com. O sa avem grija ca bunurile din magazin sa aiba preturi incepand chiar cu 1 USD tocmai pentru a crea partea "materiala" a devotamentului vostru. Deci, imediat ce acumulezi minim 1 USD in contul tau, vei putea sa cumperi cu el ceva de pe magazin, adica sa schimbi centii acumulati cu produse / servicii. Multumit!? Evident glumesc in ultima parte (aia cu "multumit")! -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
Mar 18 2008, 03:59 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 6-February 08 Member No.: 992 |
cum solicit efectuarea platii
|
|
|
|
Mar 19 2008, 12:47 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
cum solicit efectuarea platii Cand balanta atinge 100 de usd se va activa un link de retragere a banilor. Pana la 100 de usd insa, veti putea cumpara diverse din magazinul online Whozin. -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Mar 20 2008, 01:30 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 3-March 08 Member No.: 1,656 |
Cand balanta atinge 100 de usd se va activa un link de retragere a banilor. Pana la 100 de usd insa, veti putea cumpara diverse din magazinul online Whozin. Buna seara .... am depasit suma de 100 de usd chiar in seara asta si nu mi-a aparut nici un link???? Mai astept! A scuze am ajuns la 10 centi.... This post has been edited by cristian.ditescu: Mar 20 2008, 01:34 AM |
|
|
|
Mar 30 2008, 09:09 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 374 Joined: 9-October 07 Member No.: 111 |
Buna seara .... am depasit suma de 100 de usd chiar in seara asta si nu mi-a aparut nici un link???? Mai astept! A scuze am ajuns la 10 centi.... Chiar ca sunteti simpatici. Abia astept sa-l vad pe primul care ajunge la 100$. Eu am avut ceva probleme cu mail-ul, de asta nu l-am folosit. Doar sa-mi fac alt cont ca sa pot avea adresa de mail. |
|
|
|
Apr 22 2008, 02:00 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 10-April 08 Member No.: 2,497 |
ash vrea sa shtiu shi eu cand se va deschide magazinul sa vad cum va fi shi ce va fi in el!!!
|
|
|
|
Apr 30 2008, 11:40 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 30-April 08 Member No.: 2,789 |
mhm...pai misto doar k o sa fie fffff greu sa ajungem macar la un $. Anyway, ideea e inovatoare, felicitari echipei, desi....ma intreb cum anume functioneaza sistemul pentru ca pare putin improbabil sa iti dea cineva bani pt simplul fapt k citesti un mail. Deocamdata o sa astept sa vad desi sunt putin sceptica.
P.S. In caz ca imi raspunde cineva, il rog insistent sa nu-mi spuna k sunt simpatica. |
|
|
|
May 1 2008, 05:57 AM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Dacă vă uitaţi zilnic la căsuţa aia unde arată $, da, o să fie cam greu... Folosiţi mailul în mod normal, ca pe Google/Yahoo sau altceva şi atât. Bănuţii se adună acolo... Şi când se deschide şi Whozin Store îi veţi putea folosi şi înainte de a atinge suma de 100 $.
-------------------- |
|
|
|
Today, 12:00 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 8-March 08 From: vaslui Member No.: 1,813 |
magazzinul ala se va deschide peste n ani ... doveditzi fratzilor ca e ceva ce te potzi baza acest site..eu am cont aici de vreo 8 luni si nimik..magazinul nu sa deschis nimeni nu a luat o suta de dolari( din vreo 4 mii de conturi unu trebuie sa aiba o suta de dolari...) da in fine asai romanu crede orice
|
|
|
|
![]() ![]() |