Hai la Teatru! |
|
|
![]() ![]() |
Hai la Teatru! |
Feb 4 2008, 05:51 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
De ce am merge? Totuşi, de ce nu? -------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere A celui suflet ce pe al meu ştie... |
|
|
|
Feb 4 2008, 06:07 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Îmi amintesc de Salonul 6... Cred că a fost prima piesă la care actorii şi implicit ideea piesei au făcut mai mult zgomot decât sala (da, de multe ori tre să stea cineva prin zonă să tot ”sttttt-ăiască” sala). A avut ceva scene cu un flex, cu tot felul de ţevi în care loveau şi făceau zgomot, cu râsul isteric al unei asistente etc.. Oricum, m-a distrat
-------------------- |
|
|
|
Feb 4 2008, 06:16 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
Nu prea am fost la teatru. Am fost de puţine ori şi ce mă miră e că cel mai mult mi-a plăcut o piesă fără cuvinte, nu de teatru propriu-zis, de balet, ”Lacul lebedelor”. Nici nu ştiu ce-mi venise să mă duc la Lacul lebedelor, cred că pentru că mă plictiseam...
-------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
|
|
|
Feb 4 2008, 06:17 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Mi-ar plăcea şi mie
-------------------- |
|
|
|
Feb 4 2008, 06:27 PM
|
|
În mod normal, mai plăcut mi se pare un film sau chiar o piesă de teatru tv decât una într-o sală de teatru, însă Lacul lebedelor cred că nu ar avea nici un farmec la tv... Poate a fost atunci şi coregrafia,şi organizarea şi atmosfera creată deosebită...
Când vezi o piesă de teatru cu o distribuţie şi o realizare deosebită îţi rămâne întipărită în minte, încât ţi-ar putea părea o altă variantă, cu alţi actori, kitsch. Aşa am păţit zilele trecute când am revăzut Bubico ( -------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
|
|
|
Feb 5 2008, 12:04 AM
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 323 Joined: 9-October 07 From: Bucharest Member No.: 96 |
Am fost la operă, şi am văzut baletul Spărgătorul de Nuci.
Sâmbătă, mă duc la Lacul Lebedelor -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 13 2008, 11:54 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 13-February 08 From: Bucharest Member No.: 1,221 |
incercati "Forma lucrurilor" ("The Shape of Things") la Teatrul Act...in Bucuresti (fac precizarea
e jucata de actori tineri, independenti. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th October 2008 - 05:16 AM |