ESTE BINE SA AFLAM CE NE REZERVA VIITORUL? |
|
|
![]() ![]() |
ESTE BINE SA AFLAM CE NE REZERVA VIITORUL? |
Apr 12 2008, 03:19 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 3-April 08 From: tm Member No.: 2,348 |
"Fiecare om pe care-l intalnesc in drumul meu imi e superior prin ceva. De aceea invat pe langa dansul. " Sigmund Freud "Douazeci de ani de studii practice mi-au convins spiritul rebel de realitatea astrologiei." Iohannes Kepler "Stiinta inseamna un efort constant si o dezvoltare continua catre un tel pe care intuitia poetica il poate sesiza, dar pe care Intelectul nu-l poate percepe vreodata in intregime." Max Planck "Daca Cerul va voi, vei sti ca Natura Asemanatoare in toate lucrurile, este aceeasi in orice loc; Vei vedea ca relele care-i macina pe oameni Sunt rodul propriei lor alegeri; si ca acesti nefericiti Cauta departe de ei binele, al carui izvor se afla inlauntrul lor." Pitagora "Ca si Adevarul, Eroarea isi are adeptii sai; Sa nu te increzi in exemplul altuia; cugeta dupa tine insuti; Consulta, delibereaza si alege in mod liber." Pitagora "simbolurile viselor noastre sunt mesagerii indispensabili care transmit informatiile dinspre partea instinctiva spre partea rationala a mintii umane, iar interpretarea lor imbogateste saracia constiintei, astfel ca ea invata sa inteleaga din nou limbajul uitat al instinctelor." Carl Gustav Jung "Cunoasteti adevarul si adevarul va va elibera" Iisus Christos "Omul intelept isi invinge planetele, care reprezinta trecutul sau, si prin credinta si meditatii atinge constiinta sa divina, realizand unitatea sa cu Spiritul." Swami Yogananda "Toate sunt lamurite pentru cel priceput, si drepte pentru cei ce au gasit stiinta. " Pildele lui Solomon 8 / 9 |
|
|
|
Apr 12 2008, 04:27 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Da` poţi să afli ce-ţi rezervă viitorul?
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th October 2008 - 05:22 AM |