Mai mult spaţiu |
|
|
![]() ![]() |
Mai mult spaţiu |
Feb 3 2008, 05:45 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Ce face o casă prea ”încărcată”, aglomerată? În primul rând, problema e atunci când chiar casa e micuţă... O garsonieră să spunem. Cum facem o garsonieră mai spaţioasă? Ce aglomerează muuuult e mobila. Şi într-un spaţiu mic sau mare, mobila necesară e cam aceaşi. Tot îţi trebuie pat, dulap, masă/birou (ba chiar ambele, dar în locuri diferite), toată mobila de bucătărie etc. Câteva idei ce-mi trec prin minte acum: * oglinzile. Ceva oglinzi prin cameră dau senzaţia de spaţiu, pentru că reflectă alte locuri din casă. Eu una am 3 oglinzi destul de mari, doar în dormitorul meu * evitarea măsuţelor în mijlocul camerei. Cândva demult se purta în sufragerie o masă mare, fie pentru că atunci oamenii aveau mai mult timp să mânânce împreună, fie că aşa se ocupa spaţiul din mijlocul camerei. Acum sunt nişte măsuţe mai mici, mai joase, care dau mai bine şi ca aspect şi ajută şi pentru aerisirea camerei. * dacă bucătăria nu e foarte generoasă cu spaţiul, din nou, o masă mare ar cam încurca. Pe lângă ”masa” de la mobilă, e mult spus masă... dar e folosit ca o masă. Oricum, se poate găsi o masuţă din aceea care se pliază sau una din lemn care tot aşa, se face ca o cutie în picioare, prin pliere. * într-o garsonieră evident nu îţi permiţi un pat dublu. Dar nici nu trebuie să iei unul simplu şi atât. Poţi opta pentru o canapea extensibilă, care te ajută şi cu spaţiul şi cu comfortul pe timpul nopţii. -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2008, 08:24 PM
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 323 Joined: 9-October 07 From: Bucharest Member No.: 96 |
Foarte bună ideea cu oglinzile
Ar fi necesar şi un topic numit: Cum să iei din spaţiu (sau ceva de genul..). Eu nu mai am ce pune prin camere. Probabil fiindcă sunt mai măricele. -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 09:11 PM |