Ce lipseste cand apare amantul/a? |
|
|
![]() ![]() |
Ce lipseste cand apare amantul/a? |
Apr 12 2008, 11:53 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 3-April 08 From: tm Member No.: 2,348 |
Asa incepe totul, intrebarea este: Daca ai un amant/a inseamna ca ceva nu mai merge in relatie cu cel de langa tine, sau...? Am intrebat multa lume de ce apare amantul/a intr-o relatie si uitati si raspunsurile: Marea majoritate au spus ca relatie in care sunt nu mai este "cum a fost odata", drept urmare ei simt nevoia sa se consoleze in bratele altuia sau alteia. O mare parte din oameni care au raspuns astfel la intrebarea mea sunt constienti de faptul ca pot fi vazuti de iubita/ul lor si ca pot sa o/il piarda pentru totdeauna. Sa ajungem oare atat de indeferenti fata de persoana pe care odata o iubeam atat de mult? Altii au spus ca nu le lipseste nimic din relatie pe care o au, pur si simplu simt nevoia de ceva nou. Ei sustin faptul ca iubita/ul lor este pe primul loc si orice s-ar intampla tot cu el/ea o sa ramana. Pentru ei cealalta persoana este doar o jucarie,o distractie... asta e bine de stiut pentru iubitul/a lor si mai putin bine pentru cel/cea care se afla pe post de amant/a. Acum de ce sa nu fiu cinstita si sa spun tot adevarul: au mai existat si putini oameni care au spus ca nu s-ar vedea langa altcineva, nici macar pentru o clipa. Intr-adevar lumea s-a modernizat, acum nu se mai spune "vai, ma inseala!" ci "noi avem o relatie deschisa!". Cat de mult o sa reziste o asa relatie nu putem spune noi, ramane de vazut daca un amant/a o sa ramana pentru totdeauna un amant/a sau o sa ajunga sa "detroneze" iubitul/a. |
|
|
|
Apr 12 2008, 04:17 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Simplu. Lipseşte iubirea.
Dar lumea preferă să nu accepte asta, să se mintă că e doar un moment, că după rătăcirea asta se vor întoarce la iubirea lor mai îndrăgostiţi ca niciodată, cu forţe proaspete. WTF? Ce îndrăgostiţi? Poate mai vinovaţi ca niciodată... La partea cu ”preferă să se mintă” explicaţiile sunt diverse, în funcţie de situaţie. Dacă sunt şi copii la mijloc, cu atât mai mult, vor să creadă încă în puterea căsniciei şi în familia unită... Care s-a cam risipit odată cu vizitarea altui pat... -------------------- |
|
|
|
May 24 2008, 03:10 AM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 71 Joined: 7-February 08 Member No.: 1,061 |
Vai de relaţiile astea deschise.
Ce lipseşte? Bunul simţ, onoarea, curajul şi bineînţeles dragostea. Nu contează a cui e vina, lipseşte ca ansamblu relaţia. -------------------- |
|
|
|
May 26 2008, 02:51 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
Voi vorbiti aici din experienta proprie? Sau ....?
-------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
May 27 2008, 02:30 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Eu nu din experienţă proprie. Din fericire
Ţi se par greşite părerile? Că dacă aş fi trecut prin asta aş fi avut altă idee? -------------------- |
|
|
|
May 28 2008, 10:18 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 71 Joined: 7-February 08 Member No.: 1,061 |
Voi vorbiti aici din experienta proprie? Sau ....? Vai de relaţiile astea deschise. Ce lipseşte? Bunul simţ, onoarea, curajul şi bineînţeles dragostea. Nu contează a cui e vina, lipseşte ca ansamblu relaţia. Da. -------------------- |
|
|
|
Jul 6 2008, 02:22 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Nu cred ca doar dragostea e de vina. Dupa multi ani de casnicie, viata unor cupluri devine monotona, mai ales in dormitor. Atunci, unul dintre ei cauta ceva nou, excitant. Atunci apar masinle tari sau amantul/a.
|
|
|
|
Jul 19 2008, 03:38 AM
|
|
În primu rând, lasă maşinile tari de o parte, ele n-au nici o vină
În al doilea rând, monotonia se poate vindeca şi cu aceleaşi persoane, nu e obligatorie apariţia unui triunghi. -------------------- |
|
|
|
Aug 1 2008, 12:47 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Ai dreptate, dar nu toata lumea gandeste la fel. In plus, amandoi partenerii trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda, pt ca relatia sa mearga.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 13th October 2008 - 12:12 AM |