dovada de iubire |
|
|
![]() ![]() |
dovada de iubire |
Apr 17 2008, 09:41 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 3-April 08 From: tm Member No.: 2,348 |
|
|
|
|
Apr 20 2008, 03:25 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
cum iti dovedeste persoana de langa tine ca te iubeste?prin cuvinte,fapte, gesturi, cand si cum ati simtit ca va iubeste! Nu trebuie sa-mi dovedeasca dragostea, ca stiu ca ma iubeste. O vad in ochii lui atunci cand ma priveste, o simt atunci cand ma saruta sau ma atinge, imi lipseste atunci cand santem departe unul de altul! |
|
|
|
Apr 27 2008, 01:46 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
O vad in ochii lui atunci cand ma priveste, o simt atunci cand ma saruta sau ma atinge... Dacă doar asta te face să ştii te compătimesc... Ar fi mai bine să vezi asta fără ochi... Dacă ai fi oarbă, ai mai vedea? Dacă nu v-aţi mai întâlni şi deci nu v-aţi mai săruta, iubirea ar mai fi? -------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere A celui suflet ce pe al meu ştie... |
|
|
|
Jul 6 2008, 02:35 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Nu am mai mentionat ca mi-o spune destul de des, ma face sa ma simt frumoasa si importanta si ar face totul pentru mine!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 08:45 PM |