Sotia prietenului meu |
|
|
![]() ![]() |
Sotia prietenului meu |
Feb 10 2008, 03:27 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
|
|
|
|
Feb 10 2008, 04:48 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 102 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Evident ca trebuie sa uit ....
-------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 10 2008, 05:19 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Fiind cel mai bun prieten, cu siguranţă îi vezi des sau ai detalii de la el/ea despre viaţa lor. Dacă ştii că nu au probleme, se iubesc, se înţeleg bine, n-ai ce face, o/îl uiţi, oricât de greu ar fi...
-------------------- |
|
|
|
Feb 10 2008, 06:35 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Fiind cel mai bun prieten, cu siguranţă îi vezi des sau ai detalii de la el/ea despre viaţa lor. Dacă ştii că nu au probleme, se iubesc, se înţeleg bine, n-ai ce face, o/îl uiţi, oricât de greu ar fi... Dar daca cel pe care il iubesti are probleme in relatie, intervii sa-i desparti, cu riscul de a-ti pierde cel mai bun prieten al tau/cea mai buna prietena? |
|
|
|
Feb 10 2008, 06:59 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Depinde de probleme. Oricum, nu ştiu în ce măsură poţi interveni, cum, în ce fel...
Îţi dai seama, dacă problemele sunt ceva de genul: prietenul tău o/îl înşeală şi s-a confesat ţie sau... sunt ceva certuri aprinse în care intervine şi violenţa verbală sau fizică ori... tot felul de cazuri de acest fel. Atunci poţi spune că relaţia lor e puternică şi „sănătoasă” pentru fiecare din ei? Nu ştiu în ce măsură ai putea interveni, dar dacă lucrurile stau cum am spus mai sus şi tu o/îl iubeşti sincer, meriţi şansa de a încerca, nu? -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 08:48 PM |