Elodia - cazul care oripileaza Romania |
|
|
![]() ![]() |
Elodia - cazul care oripileaza Romania |
Feb 3 2008, 03:58 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
Cioaca este liber Mai, mai, ce simplu e astazi totul ... Omori un om (de fapt te faci ca dispare) si ESTI LIBER!! Traim in Romania si -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 3 2008, 05:05 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Am trecut aseară prin dormitorul tatei şi am citit titlul de la OTV.
Tata a urmărit cazul de la început, curios, dar în ultimul timp cam adoarme pe la mijlocul emisiunii -------------------- |
|
|
|
Feb 3 2008, 07:56 PM
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 323 Joined: 9-October 07 From: Bucharest Member No.: 96 |
Până acum Diaconescu îşi făcea rating cu divorţu' lui Prigoană (e şi o melodie..).
Chiar nu înţeleg ce tot mediatizează atât cazul acesta. Sunt n-şpe mii de talente nedescoperite, cazuri mai grave, dar ei rămân la duduia Elodia. -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 3 2008, 09:13 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 31-January 08 Member No.: 616 |
I-au dat drumul pentru că poliţiştii nu au putut proba veridicitatea acuzelor de violare a căsuţelor de email, ci nu pentru că s-a pus în discuţie vinovăţia în presupusul omor.
Oricum ar fi fost prea absurd să faci ani de închisoare pentru că ai spart parola soţiei tale, chiar dispărută sau ucisă. |
|
|
|
Feb 4 2008, 07:07 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
Am trecut aseară prin dormitorul tatei şi am citit titlul de la OTV. Tata a urmărit cazul de la început, curios, dar în ultimul timp cam adoarme pe la mijlocul emisiunii Probabil că ultimelor episoade le lipseşte suspansul... -------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere A celui suflet ce pe al meu ştie... |
|
|
|
Feb 7 2008, 08:18 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 9-October 07 Member No.: 107 |
O facut astia manea: In videoclip e cioaca si poarta un tricou cu 'prezumtia de nevinovatie' si rade tot timpu. Comico-tragic pur. Unde plm se opresc? Macar pt maica-sa femeii. Aberez si io. Ui aci bagati niste ochi: http://youtube.com/watch?v=egLKjXBcg5Q
|
|
|
|
Feb 29 2008, 06:11 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 28-February 08 Member No.: 1,513 |
mie mi se pare cam trist faptul ca amaratu' de Diaconescu trage atat de mult matza de coada cu porcarii , doar doar vine niste rating care aduce niste reclama care aduce bani ... Ok inteleg ca lumea alearga dupa bani sa-i faca, dar omu asta prea tampeste si indobitoceste oamenii pentru bani !!! pacat
-------------------- |
|
|
|
Feb 29 2008, 09:27 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Administrators Posts: 66 Joined: 7-October 07 Member No.: 83 |
Bun, si totusi Elodia a aparut sau nu?
-------------------- |
|
|
|
Apr 12 2008, 06:29 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 3-April 08 From: tm Member No.: 2,348 |
se pare ca nu a aparut ca nu se mai vb de ea
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 08:52 PM |