cum si de la cine primesc... |
|
|
![]() ![]() |
cum si de la cine primesc... |
Mar 26 2008, 02:26 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 24-March 08 Member No.: 2,162 |
|
|
|
|
Mar 26 2008, 06:39 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Mailul se foloseşte de tine în mod normal. Nu îţi trimitem noi nici un mail, tu îl foloseşti cum foloseşti Yahoo, Google sau oricare altul. Dar spre deosebire de acestea, Whozin oferă cenţi pentru fiecare mail citit.
-------------------- |
|
|
|
Mar 29 2008, 12:34 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 8-March 08 From: vaslui Member No.: 1,813 |
Eu am mutat tot ce era pe celelalte conturi (yahoo. skype.hi5.youtoube.google.netlog.flixter etc...) si vad ca si totzi prietenii mei imi trimit emailuri doar pe asta si cu ajutorul lor am destui bani ...si vreau sa ii cheltuiesc dar nu pot.......terminatzi mai repede magazinul.....sau daca nu cand o sa fac o suta de dolari sa imi vina acasa!!!
|
|
|
|
Apr 1 2008, 08:11 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 24-March 08 Member No.: 2,162 |
Eu am mutat tot ce era pe celelalte conturi (yahoo. skype.hi5.youtoube.google.netlog.flixter etc...) si vad ca si totzi prietenii mei imi trimit emailuri doar pe asta si cu ajutorul lor am destui bani ...si vreau sa ii cheltuiesc dar nu pot.......terminatzi mai repede magazinul.....sau daca nu cand o sa fac o suta de dolari sa imi vina acasa!!! Asa am procedat si eu, dar la contul meu nu vad nici o schimbare. Am 18 mesaje citite, dar contul a ramas la 0,9. Cum ai facut sa-ti creasca contul? |
|
|
|
Apr 1 2008, 08:47 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Mesajele trebuiesc citite în tab separat, adică dând dublu click pe ele sau printr-un click şi apoi pe butonul Mesaj întreg. Atunci se contorizează.
Dacă totuşi câteva le-ai citit doar în forma lor scurtă, poţi reveni la ele şi când dai pe tab nou ţi se vor contoriza şi acelea. -------------------- |
|
|
|
Apr 2 2008, 04:11 PM
|
|
|
Mesajele trebuiesc citite în tab separat, adică dând dublu click pe ele sau printr-un click şi apoi pe butonul Mesaj întreg. Atunci se contorizează. Dacă totuşi câteva le-ai citit doar în forma lor scurtă, poţi reveni la ele şi când dai pe tab nou ţi se vor contoriza şi acelea. Le citesc dand dublu clik pe mesaje, daca dau pe "Mesaj intreg" imi da "eror code 102" |
|
|
|
Apr 3 2008, 11:07 AM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 105 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Le citesc dand dublu clik pe mesaje, daca dau pe "Mesaj intreg" imi da "eror code 102" Ceva nu e in regula ... Ce browser folosesti? Da-ne te rog mai multe detalii si eventual niste PrintScreenuri. ok? -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2008 - 08:06 PM |