IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
Am contul dar nu il pot accesa, Aici pot intra cu id dar in meil nu pentru ca nu mai e buna parola
clickberty
post Apr 13 2008, 12:06 AM
Post #1

New around Whozin
*

Group: Members
From: Romania
Member No.: 1,603

Astazi am vrut sa imi accesez mailul dar nu s-a mai putut. Aici iata pot sa scriu pentru ca, cred, ca se intra direct. Insa in mail nu pentru ca parola nu mai e buna. Am incercat sa imi recuperez parola dar nu se poate, sincer nu mai conosc datele pe care le-am scris in formularul de inscriere (data nasterii, locatie, codul - astea le stiu). Sa contactezi pe cineva de la Whozin... nu ai pe cine ca nu gasesti nicaieri CONTACT in site. Cum imi rezolv si eu problema? Astept sfaturi de la voi. Va multumesc anticipat
Go to the top of the page

+Quote Post
post Apr 13 2008, 10:36 AM
Post #2

New around Whozin
*

Member No.: 647

QUOTE(clickberty @ Apr 12 2008, 04:06 PM) *
Astazi am vrut sa imi accesez mailul dar nu s-a mai putut. Aici iata pot sa scriu pentru ca, cred, ca se intra direct. Insa in mail nu pentru ca parola nu mai e buna. Am incercat sa imi recuperez parola dar nu se poate, sincer nu mai conosc datele pe care le-am scris in formularul de inscriere (data nasterii, locatie, codul - astea le stiu). Sa contactezi pe cineva de la Whozin... nu ai pe cine ca nu gasesti nicaieri CONTACT in site. Cum imi rezolv si eu problema? Astept sfaturi de la voi. Va multumesc anticipat

Aici WHOZINUL smile.gif tongue.gif

Contactul cu noi se face prin 2 metode:

1. Accesand linkul Feedback;
2. Accesand forumul prin PM la administratori.

Acuma ca sa va raspund!

Parolele dvs. de acces sunt sesiuni criptate la care chiar nici noi nu avem acces.
De aceea ne laudam cu confidentialitate maxima a conturilor si implicit a mesajelor dvs.

Totusi, daca reusiti sa va logati pe forum ... atunci folositi Tabul de Email din forum pentru a intra direct la dvs. in cont.

Reveniti cu detalii sau trimiteti-le pe adresa dannydan@whozin.com.

+Quote Post
clickberty
post Apr 15 2008, 12:07 AM
Post #3

New around Whozin
*

Member No.: 1,603

QUOTE(' date='Apr 13 2008, 04:36 AM) *
Aici WHOZINUL smile.gif tongue.gif

Contactul cu noi se face prin 2 metode:

1. Accesand linkul Feedback;
2. Accesand forumul prin PM la administratori.

...

Eu stiu cum sa iti explic.... Cred ca e o problema a site-ului. Am putut schimba si parola, dar cand imi scriu id-ul, parola si dupaia dau login in loc sa intru in contul meu raman tot la login... adica pe spatiile de id si parola nu e nimic sunt "blank", rescriu id si parola si tot asa pana ma enerveaza. Si ma mai enerveaza si faptul ca Whozin nu are un centru de Help adica cu exemple ce sa faci in caz ca.... sau un banal mail de suport clienti. Eu ma dau batut renunt la cont. dry.gif

+Quote Post
dannydan
post Apr 15 2008, 12:16 AM
Post #4

Whozin beginner
**

Group: Moderator
Member No.: 184

QUOTE(clickberty @ Apr 14 2008, 08:07 PM) *
Eu stiu cum sa iti explic.... Cred ca e o problema a site-ului. Am putut schimba si parola, dar cand imi scriu id-ul, parola si dupaia dau login in loc sa intru in contul meu raman tot la login... adica pe spatiile de id si parola nu e nimic sunt "blank", rescriu id si parola si tot asa pana ma enerveaza. Si ma mai enerveaza si faptul ca Whozin nu are un centru de Help adica cu exemple ce sa faci in caz ca.... sau un banal mail de suport clienti. Eu ma dau batut renunt la cont. dry.gif

Am plasat problema la Departamentul nostru tehnic.
In cel mai scurt timp se va rezolva!

P.S.: Luam in considerare serios sugestia dvs. referitoare la Suport!

--------------------
ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi!
Coduri de inserat:
<a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a>
sau
<a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a>

Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum!
Multumim pentru intelegere!
Filme, seriale tv

+Quote Post
post Apr 15 2008, 12:19 AM
Post #5

New around Whozin
*

Member No.: 647

QUOTE(clickberty @ Apr 14 2008, 04:07 PM) *

Va rugam sa ne scrieti pe support@whozin.com
Sau prin formularul de feedback daca sunteti logat!
Asteptam informatii detaliate despre eroare si o sa incercam sa o rezolvam...toti clientii care au avut probleme. ne-au contactat prin metodele astea si am rezolvat problemele sau macar i-am indrumat in continuare.

Va multumim!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th August 2008 - 09:09 PM