Email Whozin in romana |
|
|
![]() ![]() |
Email Whozin in romana |
Feb 2 2008, 01:56 AM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
Oricum! Asteptam sugestii sau opinii de la voi - place/nu place etc. -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 2 2008, 02:10 AM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 169 Joined: 16-October 07 From: Craiova Member No.: 142 |
e mai bine aşa în limba română, însă ar fi nevoie de 2 variante :
1. în engleză, la adresa community.whozin.com, unde se va scrie în engleză şi numai în engleză 2. în română, la adresa forum.whozin.com sau orice altă adresă, unde se va scrie în română şi numai în română acum, întrebarea mea e următoarea : IPB se poate instala de mai multe ori pe acelaşi domeniu? -------------------- #####################################
##################################### |
|
|
|
Feb 2 2008, 03:45 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 2-February 08 Member No.: 727 |
nu place...parca nu trebuiau sa fie reclame...
|
|
|
|
Feb 2 2008, 02:03 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
nu place...parca nu trebuiau sa fie reclame... Nu sunt reclame in emailuri! Despre asta vorbim .... Ah! Si inca ceva! Nu am dat de o comoara / am facut o fundatie si acum dam bani la oameni in nestire. Acei oameni trebuie sa folosesca adresa de email nu sa-si faca un scop in viata prin citirea de cat mai multe mailuri. Noi rasplatim doar fidelitatea. Mergand pe aceeasi idee - din banii incasati de Yahoo pe reclame cat va revine voua doar pentru ca le folositi adresa de email? -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 3 2008, 03:02 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 2-February 08 Member No.: 727 |
reclame in emailuri?
eu nu ma refer la bani aici..cred ca cineva care foloseste internetul de ceva vreme ar trebui sa-si dea seama ca treaba cu banii nu-i chiar asa cum pare eu m-am inregistrat pt ca nu spuneati ca nu sunt reclame...si din curiozitate...chiar ma miram din ce faceti bani |
|
|
|
Feb 5 2008, 06:27 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 9-October 07 Member No.: 107 |
reclame in emailuri? eu nu ma refer la bani aici..cred ca cineva care foloseste internetul de ceva vreme ar trebui sa-si dea seama ca treaba cu banii nu-i chiar asa cum pare eu m-am inregistrat pt ca nu spuneati ca nu sunt reclame...si din curiozitate...chiar ma miram din ce faceti bani Formularea a fost facuta asa pentru a se evita confuzia cu programe de genu 'paid email' - citesti emailuri cu reclame, trimise automat, si primesti o anumita suma de bani. Se refera (si se specifica acest lucru) la continutul email-urilor. |
|
|
|
Feb 5 2008, 10:44 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 199 Joined: 8-October 07 From: Cluj Member No.: 92 |
citesti orice email si primesti centi... nu primesti email cu reclame care sunt platite... e altceva...
-------------------- Mess with the best,Die like the rest!
|
|
|
|
Feb 13 2008, 11:49 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 31-January 08 Member No.: 628 |
O sugestie... POP3
|
|
|
|
Feb 14 2008, 12:05 AM
|
|
-------------------- Please! Don`t make me puke!
|
|
|
Feb 14 2008, 11:54 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 31-January 08 Member No.: 616 |
Pe când deschiderea magazinului Whozin?
|
|
|
|
Feb 16 2008, 02:38 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Cu toate ca am primit si eu 2 emailuri si le-am citit, centii nu mi s-au modificat. Cand se modifica? Cum stiu cati bani am?
|
|
|
|
Feb 16 2008, 10:11 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 102 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Cu toate ca am primit si eu 2 emailuri si le-am citit, centii nu mi s-au modificat. Cand se modifica? Cum stiu cati bani am? Sfat! Pentru ca centul sa se inregistreze dati dublu-click pe mail! SE VA DESCHIDE INTR-O FEREASSTRA NOUA! Abia acum se considera ca este email CITIT! Ceea ce se vede in lista initiala de emailuri se cheama "Preview" si, pentru a limita abuzurile, acelea nu se platesc! Stati linistiti! Daca ati citit un email numai din preview, el se va inregistra ca si cent primit atunci cand dati full view cu dublu click-ul de care pomeneam mai sus. Enjoy! -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 19 2008, 04:32 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 19-February 08 Member No.: 1,305 |
Am inteles si plata cand se face ? cum se face ? in ce sistem pay pall western union cec virament bancar ? si cand se fac platile mersi
|
|
|
|
Mar 20 2008, 02:20 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 20-March 08 Member No.: 2,062 |
Speram sa va placa! E atat de bine sa fie in limba materna ... Oricum! Asteptam sugestii sau opinii de la voi - place/nu place etc. m-am inregistrat pe mail whozin si daca incerc sa ma logez imi spune ca browser-ul meu nu suporta. mentionez ca am internet explorer 7.0.5730.13 si totusi nu merge desii spune ca browserele suportate sunt internet explorer 5.5, 6 si 7. ce pot sa fac? am incercat si cu firefox si tot nu am reusit (dau login si nu face nimic, dar daca intru pe community apare ca sunt logat) |
|
|
|
![]() ![]() |