După servici |
|
|
![]() ![]() |
După servici |
Feb 24 2008, 10:40 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 169 Joined: 16-October 07 From: Craiova Member No.: 142 |
Tare curios sunt ce fac în general femeile după servici. Doamnelor şi domnişoarelor, sunteţi invitatele mele să vă faceţi cunoscută părerea! -------------------- #####################################
##################################### |
|
|
|
Feb 24 2008, 11:59 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 102 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Pai ... sa vedem!
Dau si eu cu parerea ... Se duc: 1) la coafor 2) la sala 3) se intalnesc cu amantu (care are si care este) -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 25 2008, 08:11 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 169 Joined: 16-October 07 From: Craiova Member No.: 142 |
hai fetili, nu vă sfiiţi, că nu vă cer marea cu sarea! ce naiba e aşa greu?
-------------------- #####################################
##################################### |
|
|
|
Feb 25 2008, 11:24 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Ce vreau eu cu acest topic? Păi sunt curios ce-şi doresc doamnele şi domnişoarele să facă după o zi la servici. Să zicem că sunteţi 8 ore plecată de-acasă, timp în care vă faceţi (sau nu) treaba la servici. Când ajungeţi acasă, ce preferaţi?
Tare curios sunt ce fac în general femeile după servici. Doamnelor şi domnişoarelor, sunteţi invitatele mele să vă faceţi cunoscută părerea! Eu le fac cam pe toate, in afara de cea cu vecinul! |
|
|
|
Feb 25 2008, 11:34 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Aş răspunde şi eu, dar nu prea lucrez... Eventual lucrez acasă
Dar imaginându-mi situaţia de mai sus, probabil în primă fază mă voi odihni. Chiar îmi dau seama cum e să vii după atâtea ore de muncă, aşteptând să ajungi acasă şi să te relaxezi şi când colo, să începi să faci curăţenie. Dă-o-ncolo de treabă... O oră relaxare. Apoi, cu forţe proaspete, eventual gătit, curăţenie uşoară (aia grea, generală, o dată pe săptămână, în general sâmbăta) etc. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 04:49 PM |