IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
Manuale? Neh, stickuri, e mai cool.
Dida
post Apr 16 2008, 08:01 PM
Post #1

Whozin beginner
**

Group: Administrators
From: Botoşani
Member No.: 121

Noua idee a deputaţilor. Ce atâtea cărţi? Ce atâtea ghiozdane încărcate şi cu manuale, pe lângă caiete? Nu, le uşurăm ”munca” elevilor şi le dăm manualele pe stickuri. Le pot pune şi la gât dacă vor, aşa, cum purtam noi cheile când eram mici. Şi să vezi ce-or să mai înveţe copiii noştri carte ”stick-uri” atunci!

Eu am cam multe semne de întrebare şi ciocane de dat.
Copiii care n-au calculator în ce categorie intră? Cei de la ţară? Da` ce, vă pasă?
Da` la şcoală pe ce se va lucra? Cumva se vor oferi videoproiectoare la fiecare clasă, profesorul prezentându-şi aşa lecţiile? Ce-o să-mi placă să citesc o poezie de Eminescu drăguţ, de pe bucata aia de folie alba de la videoproiector, şi ce frumos mă voi chiorî să găsesc figurile de stil....
Sau poate se va da câte un laptop la fiecare bancă a fiecărei clase a fiecărui liceu? rolleyes.gif
Cu timpul petrecut învăţând şi deci, stând în faţa calculatorului, cum e? Logic, nu vorbesc din punctul meu de vedere, eu stau destul la calculator oricum, dar ăi mai mici, clase de gimnaziu sau chiar primară, că ideea asta nu e doar pentru liceu. Promovăm ochelarii de vedere nu? wink.gif
Până şi curentul consumat e o problemă, că o carte îşi permite fiecare cu chiu cu vai să dea bani la începutul anului, dar să stai zilnic să lucrezi cu calculatorul....
Ah, apropo de asta. Nu e mare filosofie să răsfoieşti o carte, nu? Ei bine, acelaşi lucru nu se poate spune de calculator.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
bruneta_1979
post Apr 18 2008, 07:00 PM
Post #2

New around Whozin
*

Group: Members
From: tm
Member No.: 2,348

stai ca am citit pe undeva ca cica si celor de la gradinita li se dau stickuri.....ce pot face cu ele inca nu se stie

+Quote Post
mitzapersa88
post Apr 23 2008, 02:15 PM
Post #3

New around Whozin
*

Group: Members
From: Cluj-Napoca
Member No.: 2,679

QUOTE(bruneta_1979 @ Apr 18 2008, 01:00 PM) *
stai ca am citit pe undeva ca cica si celor de la gradinita li se dau stickuri.....ce pot face cu ele inca nu se stie

pot sa le puna la gat si sa le pastreze pe cand vor fi mai mari... tongue.gif laugh.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th July 2008 - 10:59 AM