cat ai adunat in contul tau? |
|
|
![]() ![]() |
cat ai adunat in contul tau? |
May 4 2008, 01:20 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 3-April 08 From: tm Member No.: 2,348 |
eu ..... 100.9¢ (US cents) |
|
|
|
May 8 2008, 08:51 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 8-March 08 From: vaslui Member No.: 1,813 |
eu 100.7 da e o porcarie ...ar trebui sa faca magazinul da va duce cu bombonica de 3 luni in 3 luni;)
|
|
|
|
May 22 2008, 01:39 AM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 9-May 08 Member No.: 2,922 |
dar este oare real faptul sa-ti trimita banii? a primit cineva vreo 100 de $ vare sunt promisi?
|
|
|
|
Aug 1 2008, 03:09 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 27-July 08 Member No.: 4,111 |
Nu va ambalati ca nu primeste nimeni nimic,cel putin eu nu am auzit pe nimeni sa primeasca.Ei au nevoie de reclama.
|
|
|
|
Aug 2 2008, 01:59 AM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 102 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Nu va ambalati ca nu primeste nimeni nimic,cel putin eu nu am auzit pe nimeni sa primeasca.Ei au nevoie de reclama. Da! Este nevoie de reclama dar asta nu are legatura cu banii nostri ... -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 04:34 PM |