Noile coduri CAEN pentru firme |
|
|
![]() ![]() |
Noile coduri CAEN pentru firme |
Feb 2 2008, 03:58 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
Potrivit INS, in aceasta versiune a CAEN se vor gasi patru noi sectiuni, 26 de diviziuni, 48 de grupe si 101 clase in plus fata de versiunea actuala. Aceasta inseamna ca noua codificare este mult mai detaliata si permite ca datele si rapoartele statistice sa aiba o acuratete mult mai mare. Exista insa sanctiuni care pot ajunge pana la valoarea de 3000 RON. Ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in legalitate este de a modifica actul contitutiv cu noile coduri CAEN. Certificatele de inregistrare ale firmelor se vor preschimba numai in masura in care activitatile principale continute de acestea sunt modificate in noua clasificare. Alti bani .... alta distractie! -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 4 2008, 07:13 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
De la 01.01.2008 au intrat in vigoare noile coduri CAEN, publicate in M.O. in cursul anului 2007, fara explicatii ale activitatilor. Am căutat noile coduri pe net, dar nu am găsit decât discuţii despre ele. Unde se pot găsi? -------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere A celui suflet ce pe al meu ştie... |
|
|
|
Feb 7 2008, 01:47 AM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 107 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Am căutat noile coduri pe net, dar nu am găsit decât discuţii despre ele. Unde se pot găsi? Le am eu ...insa sunt tiparite ... Sa vad cum pot face sa le pun pe forum sau eventual un link ceva ... B right back! -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 7 2008, 07:19 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
Scanează-le...
-------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere A celui suflet ce pe al meu ştie... |
|
|
|
Feb 12 2008, 10:13 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
Vezi mai jos noile coduri CAEN valabile de la 1 ianuarie 2008!
Cuprins CAEN 2008 SECŢIUNEA A - AGRICULTURĂ,SILVICULTURĂ ŞI PESCUIT 01 Agricultură, vânătoare şi servicii anexe 02 Silvicultură şi exploatare forestieră 03 Pescuitul şi acvacultura SECŢIUNEA B - INDUSTRIA EXTRACTIVĂ 05 Extracţia cărbunelui superior şi inferior 06 Extracţia petrolului brut şi a gazelor naturale 07 Extracţia minereurilor metalifere 08 Alte activităţi extractive 09 Activităţi de servicii anexe SECŢIUNEA C - INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE 10 Industria alimentară 11 Fabricarea băuturilor 12 Fabricarea produselor din tutun 13 Fabricarea produselor textile 14 Fabricarea articolelor de îmbrăcăminte 15 Tăbăcirea şi finisarea pieilor;fabricarea articolelor de voiaj şi marochinărie, harnaşamentelor şi încălţămintei; prepararea şi vopsirea blănurilor 16 Prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn şi plută, cu excepţia mobilei; fabricarea articolelor din paie şi din alte materiale vegetale împletite 17 Fabricarea hârtiei şi a produselor din hârtie 18 Tipărire şi reproducerea pe suporţi a înregistrărilor 19 Fabricarea produselor de cocserie şi a produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului 20 Fabricarea substanţelor şi a produselor chimice 21 Fabricarea produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice 22 Fabricarea produselor din cauciuc şi mase plastice 23 Fabricarea altor produse din minerale nemetalice 24 Industria metalurgică 25 Industria construcţiilor metalice şi a produselor din metal, exclusiv maşini, utilaje şi instalaţii 26 Fabricarea calculatoarelor şi a produselor electronice şi optice 27 Fabricarea echipamentelor electrice 28 Fabricarea de maşini, utilaje şi echipamente n.c.a. 29 Fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor şi semiremorcilor 30 Fabricarea altor mijloace de transport 31 Fabricarea de mobilă 32 Alte activităţi industriale n.c.a. 33 Repararea, întreţinerea şi instalarea maşinilor şi echipamentelor SECŢIUNEA D - PRODUCŢIA ŞI FURNIZAREA DE ENERGIE ELECTRICĂ ŞI TERMICĂ, GAZE, APĂ CALDĂ ŞI AER CONDIŢIONAT 35 Producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat SECŢIUNEA E - DISTRIBUŢIA APEI; SALUBRITATE, GESTIONAREA DEŞEURILOR, ACTIVITĂŢI DE DECONTAMINARE 36 Captarea, tratarea şi distribuţia apei 37 Colectarea şi epurarea apelor uzate 38 Colectarea, tratarea şi eliminarea 39 Activităţi şi servicii de decontaminare SECŢIUNEA F - CONSTRUCŢII 41 Construcţii de clădiri 42 Lucrări de geniu civil 43 Lucrări speciale de construcţii SECŢIUNEA G - COMERŢ CU RIDICATA ŞI CU AMĂNUNTUL; REPARAREA AUTOVEHICULELOR ŞI MOTOCICLETELOR 45 Comerţ cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor 46 Comerţ cu ridicata cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete 47 Comerţ cu amănuntul, cu excepţia autovehiculelor şi motocicletelor SECŢIUNEA H - TRANSPORT ŞI DEPOZITARE 49 Transporturi terestre şi transporturi prin conducte 50 Transporturi pe apă 51 Transporturi aeriene 52 Depozitare şi activităţi auxiliare pentru transporturi 53 Activităţi de poştă şi de curier SECŢIUNEA I - HOTELURI ŞI RESTAURANTE 55 Hoteluri şi alte facilităţi de cazare 56 Restaurante şi alte activităţi de servicii de alimentaţie SECŢIUNEA J - INFORMAŢII ŞI COMUNICAŢII 58 Activităţi de editare 59 Activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune; înregistrări audio şi activităţi de editare muzicală 60 Activităţi de difuzare şi transmitere de programe 61 Telecomunicaţii 62 Activităţi de servicii în tehnologia informaţiei 63 Activităţi de servicii informatice SECŢIUNEA K - INTERMEDIERI FINANCIARE ŞI ASIGURĂRI 64 Intermedieri financiare, cu excepţia activităţilor de asigurări şi ale fondurilor de pensii 65 Activităţi de asigurări, reasigurări şi ale fondurilor de pensii (cu excepţia celor din sistemul public de asigurări sociale) 66 Activităţi auxiliare pentru intermedieri financiare, activităţi de asigurare şi fonduri de pensii SECŢIUNEA L - TRANZACŢII IMOBILIARE 68 Tranzacţii imobiliare SECŢIUNEA M – ACTIVITĂŢI PROFESIONALE, ŞTIINŢIFICE ŞI TEHNICE 69 Activităţi juridice şi de contabilitate 70 Activităţi ale direcţiilor(centralelor), birourilor administrative centralizate; activităţi de management şi de consultanţă în management 71 Activităţi de arhitectură şi inginerie; activităţi de testări şi analiză tehnică 72 Cercetare-dezvoltare 73 Publicitate şi activităţi de studiere a pieţei 74 Alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice 75 Activităţi veterinare SECŢIUNEA N - ACTIVITĂŢI DE SERVICII ADMINISTRATIVE ŞI ACTIVITĂŢI DE SERVICII SUPORT 77 Activitati de inchiriere si leasing cu autovehicule 78 Activităţi de servicii privind forţa de muncă 79 Activităţi ale agenţiilor turistice şi a tur-operatorilor; alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică 80 Activităţi de investigaţii şi protecţie 81 Activităţi de peisagistică şi servicii pentru clădiri 82 Activităţi de secretariat, servicii suport şi alte activităţi de servicii prestate în principal întreprinderilor SECŢIUNEA O - ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ ŞI APĂRARE; ASIGURĂRI SOCIALE DIN SISTEMUL PUBLIC 84 Administraţie publică şi apărare; asigurări sociale din sistemul public SECŢIUNEA P - ÎNVĂŢĂMÂNT 85 Învăţământ SECŢIUNEA Q - SĂNĂTATE ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ 86 Activităţi referitoare la sănătatea umană 87 Servicii combinate de îngrijire medicală şi asistenţă socială, cu cazare 88 Activităţi de asistenţă socială, fără cazare SECŢIUNEA R - ACTIVITĂŢI DE SPECTACOLE, CULTURALE ŞI RECREATIVE 90 Activităţi de creaţie şi interpretare artistică 91 Activităţi ale bibliotecilor, arhivelor, muzeelor şi alte activităţi culturale 92 Activităţi de jocuri de noroc şi pariuri 93 Activităţi sportive, recreative şi distractive SECŢIUNEA S - ALTE ACTIVITĂŢI DE SERVICII 94 Activităţi asociative diverse 95 Reparaţii de calculatoare, de articole personale şi de uz gospodăresc 96 Alte activităţi de servicii SECŢIUNEA T - ACTIVITĂŢI ALE GOSPODĂRIILOR PRIVATE ÎN CALITATE DE ANGAJATOR DE PERSONAL CASNIC; ACTIVITĂŢI ALE GOSPODĂRIILOR PRIVATE DE PRODUCERE DE BUNURI ŞI SERVICII DESTINATE CONSUMULUI PROPRIU 97 Activităţi ale gospodăriilor private în calitate de angajator de personal casnic 98 Activităţi ale gospodăriilor private de producere de bunuri şi servicii destinate consumului propriu SECŢIUNEA U - ACTIVITĂŢI ALE ORGANIZAŢIILOR ŞI ORGANISMELOR EXTRATERITORIALE 99 Activităţi ale organizaţiilor şi organismelor extrateritoriale Ultima actualizare ( Thursday, 07 February 2008 ) Scuze de intarzire ...
Attached File(s)
-------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th October 2008 - 05:14 AM |