Prezenţa |
|
|
![]() ![]() |
Prezenţa |
Feb 2 2008, 08:46 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Hai să ne cunoaştem şi ca elevi. Eu spun prezent ca elevă a Liceului Teoretic Nicolae Iorga, Botoşani, clasa a XIIa. -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 08:57 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
mai ... eu am terminat faculta de mult tareeeee ....
sorry -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 2 2008, 09:00 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Moderator Posts: 31 Joined: 2-December 07 Member No.: 356 |
elev la Grup Scolar "Ion Kalinderu" din Busteni, Prahova, clasa a XI-a (matematica-informatica)
-------------------- Arata celor de pe forum starea id-ului tau de messenger
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 09:09 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
mai ... eu am terminat faculta de mult tareeeee .... sorry Nu scapi nici tu, fac topic şi pentru voi acuş, dar la subf. Facultate -------------------- |
|
|
|
Apr 23 2008, 02:11 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 23-April 08 From: Cluj-Napoca Member No.: 2,679 |
elev la Grup Scolar "Alexandru Borza" din Cluj-Napoca, jud. Cluj, clasa a XIII-a
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 04:47 PM |