Pro? Contra? |
|
|
![]() ![]() |
Pro? Contra? |
Feb 2 2008, 09:33 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Eu una nu mi-aş face, dar nu pot spune că sunt total contra... tatuajelor de exemplu. Fiecare îşi supune corpul la ce doreşte. Cu piercingurile am ceva mai aparte, chiar nu înţeleg de ce trebuie să-ţi ciuruieşti corpul pentru a-i pune un inel, o biluţă, fie limba, buricul, sprânceana, buza etc :| -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2008, 11:28 PM
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 323 Joined: 9-October 07 From: Bucharest Member No.: 96 |
Am un tatuaj. Sunt pro.
Cu piercingul...chiar nu văd rostul unui metal băgat printr-o gaură, în corp. -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 2 2008, 11:31 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 199 Joined: 8-October 07 From: Cluj Member No.: 92 |
la fel ca si Big.Brother, pro pt tatuaj. In ceea ce priveste piercing-ul ma abtin
-------------------- Mess with the best,Die like the rest!
|
|
|
|
Feb 9 2008, 01:16 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 107 Joined: 30-October 07 From: Romania Member No.: 184 |
Rezultatele la Pool spun totul.
Tatuaje - poate ca DA dar piercing evident NU -------------------- ATENTIE!
Linkurile din semnatura sunt permise numai daca exista un link reciproc catre noi! Coduri de inserat: <a href="http://community.whozin.com" title="Forum de forum" target="_blank">Forum de forum</a> sau <a href="http://www.whozin.com" title="Email gratuit" target="_blank">Email gratuit</a> Va rugam sa ne confirmati inserarea codului INAINTE ca linkul din semnatura sa apara pe forum! Multumim pentru intelegere! ______________________________________________________________________________ Pentru cei care cred .... Videoclipuri, muzica, cantareti Calculator roviniete Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 9 2008, 08:18 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
E un lucru oarecum ciudat. În sensul că piercingul poate fi scos. Tatuajul.. nu prea, dacă e din acela permanent. Totuşi, sunt preferate tatuajele. Să fie pentru că piercingul răneşte mai rău? Sunt unele micuţe, care nu fac o gaură prea mare...
-------------------- |
|
|
|
Apr 12 2008, 12:41 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 3-April 08 From: tm Member No.: 2,348 |
piercingul poate fi scos. Tatuajul.. nu prea, dacă e din acela permanent......deci daca ar fi sa hotarasc pt mine ....tatuaj NU
|
|
|
|
May 28 2008, 10:21 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 71 Joined: 7-February 08 Member No.: 1,061 |
Contra ambelor, un corp frumos e frumos fără "adaosuri" iar unul mai puţin frumos nu-şi schimbă statutul prin aşa ceva.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th October 2008 - 05:10 AM |