IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
Uniforme
Dida
post Feb 2 2008, 09:39 PM
Post #1

Whozin beginner
**

Group: Administrators
From: Botoşani
Member No.: 121

Anul 2007 a adus un val de noutăţi. Printre ele, s-a reaprins ideea uniformelor şcolare.
Voi aveţi? Sunteţi mulţumiţi de aspectul sau materialul lor? Sunt chiar necesare?

La mine a fost o întreagă revoltă cu uniformele, ba culoarea, ba modelul, ba materialul care e jalnic. Bineînţeles că nu ne-a băgat direcţiunea în seama, ba mai mult, au decis ei cum au vrut, nişte cârpe şi ni le-au băgat pe gât.
Noroc că sunt a 12a...

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
avramseby
post Feb 3 2008, 05:15 PM
Post #2

New around Whozin
*

Group: Moderator
Member No.: 356

Si la noi s-au introdus uniforme acum ceva timp insa nu le mai poarta nimeni decat la festivitati. Inainte ne obliga sa venim cu sacoul insa veneau astia in trening cu sacou si nu dadea bine biggrin.gif S-au si saturat profesorii sa ne mai atraga atentia sa le purtam

--------------------
Arata celor de pe forum starea id-ului tau de messenger
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+Quote Post
Dida
post Feb 3 2008, 05:26 PM
Post #3

Whozin beginner
**

Şi la noi mai sunt probleme cu purtatul acum...
A venit o dată directoarea în clasă, într-o pauză, şi ne spune: ”Da` nu vi se pare că sunteţi cam coloraţi?”
Cică în primăvară ne fac tricouri cu sigla liceului. Până le aduce şi pe alea... vine bacul.

--------------------

+Quote Post
avramseby
post Feb 3 2008, 10:09 PM
Post #4

New around Whozin
*

Member No.: 356

La mine directoarea e diriginta mea biggrin.gif Pana si ea a renuntat sa ne mai zica smile.gif

--------------------
Arata celor de pe forum starea id-ului tau de messenger

+Quote Post
Agapis
post Feb 4 2008, 05:25 PM
Post #5

New around Whozin
*

Group: Members
Member No.: 213

QUOTE(Dida @ Feb 2 2008, 03:39 PM) *
Anul 2007 a adus un val de noutăţi. Printre ele, s-a reaprins ideea uniformelor şcolare.
Voi aveţi? Sunteţi mulţumiţi de aspectul sau materialul lor? Sunt chiar necesare?

La mine a fost o întreagă revoltă cu uniformele, ba culoarea, ba modelul, ba materialul care e jalnic. Bineînţeles că nu ne-a băgat direcţiunea în seama, ba mai mult, au decis ei cum au vrut, nişte cârpe şi ni le-au băgat pe gât.
Noroc că sunt a 12a...

Introducerea uniformelor a creat dileme şi probleme. Oricum ar fi materialul sau modelul, niciodată nu vor fi toţi mulţumiţi. Doar dacă ar fi unice, la nivel naţional, ar fi mai puţine dispute...

--------------------
IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere
A celui suflet ce pe al meu ştie...

+Quote Post
Dida
post Feb 4 2008, 05:38 PM
Post #6

Whozin beginner
**

O nu, nu la nivel naţional... Dar fiecare liceu trebuia să prezinte elevilor 2-3 modele şi fiecare clasă să voteze. Se adunau voturile, majoritatea decidea pe un anumit model.

La mine n-a fost nici pe departe aşa.

--------------------

+Quote Post
lory_ana
post Feb 16 2008, 02:31 PM
Post #7

Whozin beginner
**

From: UK
Member No.: 5

Cu toate ca am terminat scoala acum ceva ani, sunt pentru uniforme. Asa nu mai are lumea cum sa se fuduleasca cu hainele de firma, iar fetele vor purta fuste ceva mai lungi! tongue.gif Nu cred ca materialul e asa important (bine, sa nu fie ultima carpa). Daca uniforma ar fi obligatorie pe plan national, ar fi si mai bine! Asa e in Occident si mi se pare o idee buna.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 8th September 2008 - 07:31 PM