IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
La mare cu verişoara şi puiţul nostru, nerecomandat "moraliştilor"
nokia2010
post Feb 4 2008, 05:49 PM
Post #1

New around Whozin
*

Group: Moderator
From: Bucureşti
Member No.: 179

Valurile se spărgeau cu zgomot la malul mării, pe plaja pustie. Vântul îşi croia drum prin aer în acea zi de vară cu vreme rece curtată de un cer fără soare. Stăteam pe nisip, înfrigurat, doar în acei panatloni de baie, movi, alături de barca alb-albastră, plină cu apă, apă pregătită pentru clipele în care Soarele ar fi trebuit să fie pe cer. Stăteam şi o priveam pe Miruna, verişoara mea. O priveam cum ţinea puiţul nostru în braţele ei, lângă sânii care îl ajutaseră să devină atât de voios. Puiţul nostru zâmbea şi se foia. Deşi putea să rostească cuvinte, nu le rostea. I-am zâmbit Mirunei, uitându-mă spre amândoi. Ea s-a uitat spre chipul puiţului nostru, apoi spre al meu. Mi-a zâmbit cu acel zâmbet care aproape întotdeauna mă făcea să fiu dulce atunci când eram supărat. Vroiam să-l purtăm pe el, cel mic pe valurile mării, aşa cum ne purtase o barcă asemenea şi pe noi 2 de gradul 2 când eram mici şi departe unul de altul. Am mers acei paşi care mă despărţeau de ea şi am luat-o în braţe, pe ea şi pe puiţul nostru, trup din trup şi sânge din sângele nostru. Simţeam căldură pe dinafară, simţeam căldură în adâncul spirtului. Părul lung şi brunet al Mirunei ne gâdila pe toţi, făcând acea căldură sufletească se emane pe buzele noastre şi în ochii noştrii plini de sclipire.
N-am avut aparatul cu suprotul de celuloid pus în înterior pentru a imortaliza pe vecie apoi pe hârtie acele clipe frumoase, pentru vremurile în care vântul a dus departe de mine pe Miruna şi pe puiuţul nostru.

Ca să avem parte numai de comentarii ON topic
1) Puiţul este copilul
2) Povestea este pură fantezie
3) În România este legal să te căsătoreşti cu verişoara de gradul 2
4) Dacă vreţi să discutaţi pe tema iubirii dintre veri, putem deschide un subiect pe "Love & sex"
Go to the top of the page

+Quote Post
Dida
post Feb 4 2008, 06:10 PM
Post #2

Whozin beginner
**

Group: Administrators
From: Botoşani
Member No.: 121

Miruna..? E un nume folosit şi de mine în scurtele poveşti... L-ai inventat sau ăsta e numele ei?

--------------------

+Quote Post
nokia2010
post Feb 5 2008, 12:56 AM
Post #3

New around Whozin
*

QUOTE(Dida @ Feb 4 2008, 02:10 PM) *
Miruna..? E un nume folosit şi de mine în scurtele poveşti... L-ai inventat sau ăsta e numele ei?

Numele e o invenţie. Miruna este unul din numele de fete care îmi plac mie, alături de Mirona, Diana, Luiza şi Anca.

+Quote Post
Elandi
post Feb 5 2008, 12:57 AM
Post #4

Moderator
**

From: Bucharest
Member No.: 96

Sorry de offtopic biggrin.gif
Mie îmi place Sara wub.gif

--------------------

+Quote Post
nokia2010
post Feb 5 2008, 01:00 AM
Post #5

New around Whozin
*

Off-topic: dacă eu am zis de nume, asta nu înseamnă că trebuie să vă apucaţi şi voi să înşiruiţi.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th August 2008 - 05:05 PM