IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
Prea mult spaţiu
Dida
post Feb 4 2008, 07:10 PM
Post #1

Whozin beginner
**

Group: Administrators
From: Botoşani
Member No.: 121

Big.Brother spune că are prea mult spaţiu în casă, pentru că probabil camerele sunt foarte mari.
Nu ştiu ce mobilă are, dar presupun că suficient de mari... De exemplu un dulap să ocupe cât de cât cam 3 sferturi din perete...

Pentru a nu lăsa impresia chiar de cameră prea goala, o putem decora cu câte ceva:
* plante de apartament, din acelea mai mari, de pus în colţurile camerelor (lămâi, trandafir japonez, ficus, tot felul...)
* poţi încerca să pui nişte perne mari, în formă de pară, drept fotolii, pe jos pe lângă pat. Nu găsesc poze acum, dar cred că ştii la care mă refer...
* ai nevoie de nişte obiecte mari decorative, gen o vază cu flori uscate, pusă tot pe jos nu pe mobilă
* poţi pune nişte cutii (mărimi diferite), frumos împachetate/decorate, într-un anumit loc din cameră. Poţi strânge acolo tot felul de hârtii, chestiuţe... (exemplu în poză)

* nu lăsa pereţii simpli, pune tablouri, fotografii mari înrămate sau poţi face nişte rafturi moderne

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Agapis
post Feb 4 2008, 07:19 PM
Post #2

New around Whozin
*

Group: Members
Member No.: 213

Mie îmi place să am mult spaţiu liber. Nu exagerat de mult, dar îmi place camera mai goală de mobilier. Eventual plină, dar cu flori...

--------------------
IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere
A celui suflet ce pe al meu ştie...

+Quote Post
Dida
post Feb 4 2008, 07:23 PM
Post #3

Whozin beginner
**

Group: Administrators
From: Botoşani
Member No.: 121

Da, dar uneori nu e chiar plăcut să fie prea goală camera... Uite la peretele de mai sus, acela cu rafturile albe. Cum ar arăta peretele fără rafturi? Prea gol... nu e nimic lipit de perete, nici un mobilier, fotoliu, canapea, nimic...

--------------------

+Quote Post
Agapis
post Feb 4 2008, 07:31 PM
Post #4

New around Whozin
*

Group: Members
Member No.: 213

QUOTE(Dida @ Feb 4 2008, 01:23 PM) *
Cum ar arăta peretele fără rafturi? Prea gol... nu e nimic lipit de perete, nici un mobilier, fotoliu, canapea, nimic...

Tocmai ce spuneam. Nu doresc mobilier care să ocupe spaţiu, ci , în afară de ce e neapărat necesar, să fie discret şi să ocupe cât mai puţin loc.

--------------------
IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere
A celui suflet ce pe al meu ştie...

+Quote Post
Elandi
post Feb 4 2008, 08:07 PM
Post #5

Moderator
**

Group: Moderator
From: Bucharest
Member No.: 96

Da...am înţeles smile.gif
Mă duc să fac pizza după reţeta Andreei, şi apoi să trec pe la Ikea...sau unde găsesc d-alea smile.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2008 - 07:49 PM