Prea mult spaţiu |
|
|
![]() ![]() |
Prea mult spaţiu |
Feb 4 2008, 07:10 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Nu ştiu ce mobilă are, dar presupun că suficient de mari... De exemplu un dulap să ocupe cât de cât cam 3 sferturi din perete... Pentru a nu lăsa impresia chiar de cameră prea goala, o putem decora cu câte ceva: * plante de apartament, din acelea mai mari, de pus în colţurile camerelor (lămâi, trandafir japonez, ficus, tot felul...) * poţi încerca să pui nişte perne mari, în formă de pară, drept fotolii, pe jos pe lângă pat. Nu găsesc poze acum, dar cred că ştii la care mă refer... * ai nevoie de nişte obiecte mari decorative, gen o vază cu flori uscate, pusă tot pe jos nu pe mobilă * poţi pune nişte cutii (mărimi diferite), frumos împachetate/decorate, într-un anumit loc din cameră. Poţi strânge acolo tot felul de hârtii, chestiuţe... (exemplu în poză) * nu lăsa pereţii simpli, pune tablouri, fotografii mari înrămate sau poţi face nişte rafturi moderne ![]()
-------------------- |
|
|
|
Feb 4 2008, 07:19 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
Mie îmi place să am mult spaţiu liber. Nu exagerat de mult, dar îmi place camera mai goală de mobilier. Eventual plină, dar cu flori...
-------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere A celui suflet ce pe al meu ştie... |
|
|
|
Feb 4 2008, 07:23 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Da, dar uneori nu e chiar plăcut să fie prea goală camera... Uite la peretele de mai sus, acela cu rafturile albe. Cum ar arăta peretele fără rafturi? Prea gol... nu e nimic lipit de perete, nici un mobilier, fotoliu, canapea, nimic...
-------------------- |
|
|
|
Feb 4 2008, 07:31 PM
|
|
![]() New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 58 Joined: 14-November 07 Member No.: 213 |
Cum ar arăta peretele fără rafturi? Prea gol... nu e nimic lipit de perete, nici un mobilier, fotoliu, canapea, nimic... Tocmai ce spuneam. Nu doresc mobilier care să ocupe spaţiu, ci , în afară de ce e neapărat necesar, să fie discret şi să ocupe cât mai puţin loc. -------------------- IUBEŞTE SI FĂ CE VREI!
Vreau să mă-nec de dulcea-nvăpăiere A celui suflet ce pe al meu ştie... |
|
|
|
Feb 4 2008, 08:07 PM
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 323 Joined: 9-October 07 From: Bucharest Member No.: 96 |
Da...am înţeles
Mă duc să fac pizza după reţeta Andreei, şi apoi să trec pe la Ikea...sau unde găsesc d-alea -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2008 - 07:49 PM |