Doctorii |
|
|
![]() ![]() |
Doctorii |
Feb 10 2008, 04:25 PM
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 323 Joined: 9-October 07 From: Bucharest Member No.: 96 |
Mulţi sunt bătrâni, nu mai au răbdare, şi nu îi scoate la pensie. Ca d-na doctor pentru care lucrează mama. Are 63 de ani, ţipă, se enervează, mai pe scurt: la pensie cu ea. Au fost extrem de multe cazuri, în care famiile, s-au dus cu copilul la neurolog, din cauză că acel copil avea întârziere în vorbire. Tatăl copilului, îi bagă 100 de lei în buzunarul doctorului, aşteptând un răspuns de la cineva care se pricepe. Doctorului răspunde: Cum o vrea Dumnezeu. E normal aşa ceva? -------------------- ![]() |
|
|
|
Feb 16 2008, 02:35 PM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Ar trebui să le dea cineva o lecţie acestor "doctori". Mulţi sunt bătrâni, nu mai au răbdare, şi nu îi scoate la pensie. Ca d-na doctor pentru care lucrează mama. Are 63 de ani, ţipă, se enervează, mai pe scurt: la pensie cu ea. Au fost extrem de multe cazuri, în care famiile, s-au dus cu copilul la neurolog, din cauză că acel copil avea întârziere în vorbire. Tatăl copilului, îi bagă 100 de lei în buzunarul doctorului, aşteptând un răspuns de la cineva care se pricepe. Doctorului răspunde: Cum o vrea Dumnezeu. E normal aşa ceva? Doctorii sunt invatati cu spaga. Salariile n-or fi ele asa mari, pensiile nici atat, dar daca mai muncesc ceva ani, le mai iese ceva spaga fara sa faca nimic! NU-I MAI INVATATI CU BANI!!! |
|
|
|
Apr 11 2008, 04:27 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 45 Joined: 3-April 08 From: tm Member No.: 2,348 |
oare cine ii invata cu spaga?nu tot noi?am inteles ca vor sa isi legalizeze aceasta spaga in "mici atentii"sa nu se mai considere ca ia spaga
|
|
|
|
Apr 22 2008, 12:43 AM
|
|
|
Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 182 Joined: 5-October 07 From: UK Member No.: 5 |
Problema e ca ei s-au invaat sa primeasca spaga si noi ne-am invatat sa le dam. Intr-un fel se uita la tine un doctor cand nu-i dai nimic (daca apuca sa te vada) si altfel se uita la tine cand are ceva marunti in buzunar!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 05:23 PM |