Asociatia ANTI FEMEI!!!!!!!! :)) |
|
|
![]() ![]() |
Asociatia ANTI FEMEI!!!!!!!! :)) |
Feb 14 2008, 03:16 PM
|
|
![]() Senior ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 224 Joined: 4-October 07 From: Cluj N Member No.: 3 |
Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier. Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. De aceea barbatii mor mai repede decat femeile!! -------------------- Please! Don`t make me puke!
Asigurari, RCA, Casco** Roviniete**Blog**Videoclipuri, muzica**Calculator roviniete**Filme, seriale tv |
|
|
|
Feb 14 2008, 06:35 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 199 Joined: 8-October 07 From: Cluj Member No.: 92 |
super tare
-------------------- Mess with the best,Die like the rest!
|
|
|
|
Feb 14 2008, 06:37 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Mă tem că e exagerată Asociaţia ANTI femeie... Ce v-aţi face totuşi fără noi?
-------------------- |
|
|
|
Feb 14 2008, 06:55 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 199 Joined: 8-October 07 From: Cluj Member No.: 92 |
ar trebui puse restrictii aici...sa posteze doar barbatii
-------------------- Mess with the best,Die like the rest!
|
|
|
|
Feb 14 2008, 07:17 PM
|
|
![]() Whozin beginner ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 338 Joined: 10-October 07 From: Botoşani Member No.: 121 |
Bine dom`le bine, dacă voi nu mă vreţi, nu vă vreu nici eu.
-------------------- |
|
|
|
Feb 29 2008, 06:21 PM
|
|
|
New around Whozin ![]() Group: Members Posts: 4 Joined: 28-February 08 Member No.: 1,513 |
Mă tem că e exagerată Asociaţia ANTI femeie... Ce v-aţi face totuşi fără noi? da chiar ce ne-am faceee fara voi ? pai ... -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 28th August 2008 - 04:37 PM |